Regulament Hitman Agency

In jos

Regulament Hitman Agency

Mesaj Scris de Hp255 la data de Sam Mar 26, 2016 9:27 pm

Limbaj si Comportament

1. Limbajul vulgar nu este acceptat in HITMAN şi se pedepsește cu rank down, iar în cel mai rău caz cu FPK (cum ar fi jignirea Liderului)
2. Nu aveți voie să faceți spam pe /f, să scrieți cu CAPS LOCK, să înjurați! Se va pedepsi automat cu rank down sau FW( Depinde de caz) , la a doua abatere FPK!
3. Nu aveți voie să cereți Rank up! Veți fi demiși automat! Rank up se va obține doar pe merit!
4. Elicopterele de la facțiune le vor folosi doar cei de rank 2+. Daca prind pe cineva de rank 1 cu Elicopterul o sa primeasca FW. Nu aveți voie să schimbaţi culoarea mașinilor de la facțiune. Se va pedepsii cu rank down.
6. Deathmatch-ul (DM) / Drive-by (DB) sunt interzise. Este strict interzis ca un Hitman să facă DM aiurea sau să provoace vreun conflict / atac aiurea. În caz contrar vor fi sancționați.

7.Drive-by ca șofer este strict interzis şi se sancționează conform regulamentului serverului.
8. Este interzisa participarea la war sau la atacuri de stradă.

9. Nu vă omorați intre voi. Se sancţionează cu Rank Down + FW!

10. Cine este inactiv mai mult de 3 zile fără cerere de învoire, va primii FPK.Contracte**Contractele se realizează cu masca pusă /portable dupa undercover şi in Silent Mode (Knife/Sniper).

CINE FACE CONTRACT FARA MASCA ARE FactionWARN + Rank Down la prima abatere.

La a doua abatere FactionWarn + Rank Down + Salariu suspendat pentru o saptamana.

La a treia abatere UNINVITE cu 30/30 FP!]

1. Toate contractele trebuie facute Silent daca este prins un membru care nu a facut contract silent v-a primit Rank down+ FW!
2. Primul care zice prin "/f" "eu" va onora contractul.
3. Cel care a deschis "contractele" e obligat să-l dea primului care a zis "eu". Care nu respectă regula aceasta va avea rank down!
4. Contractele se vor face cu masca pusă!
5. Contractele se vor efectua fără nici un martor. Pentru evitarea reclamațiilor.
6. Nu se va refuza nici un contract, indiferent de suma sau player-ul care trebuie omorât .
7. Pentru a evita ulterioarele plângeri vreau sa vad NUMAI contracte silent. Chiar dacă numărul de contracte va scădea, vreau calitate în loc de cantitate. În cazul în care ținta voastră abuzează şi nu aveți cum să efectuați contractul silent faceți poze, îi faceți reclamație şi cereți să fie sancţionat. În cazul în care ținta are ajutoare şi nu îl puteți omorî silent, așteptați 5-10 minute pentru a induce ținta în eroare iar apoi mai încercați.

8. Efectuarea contractelor la evenimente importante, organizate de admini este strict interzisă; dacă un membru al Agenției încalcă această regula va fi demis fără discuții.
9. Contractele în care apare pe chat texte ale ţintei gen "te las sa-l faci", "dai", "hai sa ii dai silent" etc nu vor mai fi considerate Silent chiar dacă sunt efectuate cu Knife/Sniper pentru că este clar că ţinta a fost de acord.

10. Cand vreti contract ziceti pe /f la un coleg cu rank 4+ sa va dea.Dati /portable > contracts si dupa ziceti pe /f.Vreau contractul cu ID xx iar eu am ID xx

ATENTIE!! Daca aveti wanted, si aveti un contract de facut, trebuie mai intai sa scapati de wanted.Deoarece nu puteti pune masca cand aveti wanted (E STRICT INTERZIS CONTRACTUL FARA MASCA!)!!

avatar
Hp255

Mesaje : 89
Data de înscriere : 26/03/2016

Vezi profilul utilizatorului

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum